Θα εφαρμοστεί ο νόμος 4609/19 στους ΕΜΘ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, την Δευτέρα  26η  Αυγούστου 2019, είχε επίσημη συνάντηση στα γραφεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας  κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
           Tο θέμα που συζητήθηκε ιδιαιτέρως, ήταν η δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών, για το οποίο ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι θα υπάρξει διάλογος, δεν θα αφορά τα στελέχη που ήδη υπηρετούν αλλά για αυτά που πρόκειται να εισέλθουν στις τάξεις των ΕΔ και δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση των αποδοχών τους. Στο πλαίσιο αυτό,  κατατέθηκε και η πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ για την αναβάθμιση των σχολών Υπαξιωματικών ΑΣΣΥ, η οποία θα εξετασθεί από την ηγεσία του Υπουργείου.   
     
            Επίσης υπήρξε η διαβεβαίωση για την εφαρμογή των προβλέψεων του νόμου 4609/19 όσον αφορά τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ).  
            Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να αναπτύξει και θέματα  που απασχολούν την καθημερινότητα των εν ενεργεία  στελεχών.
     
            Στο τέλος της επίσημης συνάντησης η οποία έλαβε χώρα σε εξαιρετικό κλίμα, δόθηκε η διαβεβαίωση για επόμενη συνάντηση στο προσεχές διάστημα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά