Ένας σύγχρονος Ιζνογκούντ - Θελοντας να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη



Ένας σύγχρονος Ιζνογκουντ κυκλοφορεί ανάμεσα στους συναδέλφους του. Βέβαια πωλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες διατηρείται ως Πρόεδρος Ένωσης.

Χμ, μιλώντας για φύκια είναι αυτός που διαδίδει ότι αυτός έχει κάνει πράγματα και τελικά δεν έχει κάνει τίποτα παρά μόνο να φωτογραφίζεται.

Διαδίδει στους συναδέλφους του ότι θα πάρει τη θέση του Προέδρου γιατί σύντομα θα χηρέψει...  Θεός φυλάξει.. που πήγε το μυαλό σας; ότι θα αποστρατευτεί εννοούμε η κεφαλή των ενώσεων και θα πάρει τη θέση του.

Πάντως ισχύει το ότι όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου ο ίδιος πέφτεις μέσα. Και ήδη είναι στη σέντρα και από την ίδια του την υπηρεσία.

Εν τω μεταξύ στα σκαριά και μια νέα Ομοσπονδία. Λέτε να χουμε εξελίξεις;
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά