Πανηγυρικός εσπερινός – περιφορά εικόνας Προφήτη Ηλία στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας


Παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, προστάτη του όπλου της Αεροπορίας Στρατού, έλαβαν χώρα πανηγυρικές εκδηλώσεις στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Στρατοπέδου “Μακεδονομάχου Πρόιου” έδρα του Στρατιωτικύ Αεροδρομιου Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος
Με παρουσία εκπροσώπων της στρατιωτικής ιεραρχίας και αρκετών πιστών της γύρω περιοχής, τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας. Ακολούθησε η λιτανεία της ιερής εικόνας του Προφήτη Ηλία εντός του χώρου του Αεροδρομίου. Παράλληλα έγινε παρουσίαση των αεροπορικών μέσων προς τον κόσμο. Παραβρέθηκαν ο Διοικητής της ΣΑΣ Υποστράτηγος Γεώργιος Μαντζουράνης, ο Υποδιοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο Διοικητής του ΚΕΑΣ Ταξίαρχος Ευστράτιος Γαϊτανίδης, ο Διοικητής της ΣΑΣ Συνταγματάρχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης και ο Διοικητής του 3ου ΤΕΑΣ Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Σιδερής.

emvolos.gr

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά