πίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στην ΑΔΙΣΠΟ και στην ΣΣΑΣ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, επισκέφθηκε τις έδρες της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη.
 
Στη διάρκεια των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, το ρόλο, τις προοπτικές και τις δραστηριότητές τους, το επίπεδο και τους στόχους της διακλαδικής εκπαίδευσης που παρέχουν.
 
Απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό, σημειώνοντας την ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση που θα δοθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον κρίσιμο πολλαπλασιαστή ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτού της εκπαίδευσης του προσωπικού, ο οποίος αποτελεί άξονα της αμυντικής πολιτικής του Υπουργείου.
 
Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τις Διοικήσεις των Σχολών, για την ανάληψη καινοτόμων δράσεων, κατάρτιση νέων προγραμμάτων σπουδών και υλοποίηση νέων τρόπων εκπαίδευσης, με σκοπό την ουσιαστική αναβάθμιση και την ολιστική προσέγγιση του θέματος.
 
Επίσης, συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας των εν λόγω Σχολών με τα Πανεπιστήμια της χώρας, καθώς και με αντίστοιχες σχολές του εξωτερικού, στο πλαίσιο διεθνών συνεργασιών. 






 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά