Παράδοση – παραλαβή της διοίκησης στο 304 ΠΕΒ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του 304 ΠΕΒ, στο στρατόπεδο Τχη (Παπαϊωάννου Ιωάννη, στο Βελεστίνο, η παράδοση-παραλαβή της διοίκησης του εργοστασίου από τον Συνταγματάρχη Γεώργιο Ουρουμίδη στον Συνταγματάρχη Ιγνάτιο Αθανασέλλη.
Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος, παλαιοί εργαζόμενοι του εργοστασίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Παραδίδοντας στον νέο Διοικητή, ο κ. Ουρουμίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι αποτελούσε όνειρο και φιλοδοξία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας η ανάληψη της διοίκησης του συγκεκριμένου εργοστασίου από την πρώτη φορά που επισκέφθηκε τον χώρο, ως νεαρός ανθυπολοχαγός, το 1989.
Το εργοστάσιο που είναι το μοναδικό στον ελληνικό χώρο, αποτελεί το μεγαλύτερο στρατιωτικό εργοστάσιο. Συμβάλλει αποφασιστικά στην επαύξηση της μαχητικής ικανότητας και επιχειρησιακής λειτουργίας του Στρατού, μέσω της συντήρησης του αρματικού δυναμικού και πλήθους ερευνητικών προγραμμάτων και αποτελεί ταυτόχρονα, από την ίδρυσή του, πνεύμονα οικονομικής ζωής για την ευρύτερη περιοχή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό του εργοστασίου, με το οποίο συνεργάστηκε, τονίζοντας ότι ήταν και είναι οι καλύτεροι.
e-thessalia
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά