Μεγάλη βοήθεια της ΜΟΜΚΑ στους Λειψούς

Τις ευχαριστίες του σε ΜΟΜΚΑ αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λειψών :

Με πόρους του Δήμου Λειψών ( 45.000€) και σε συνεργασία με τη ΜΟΜΚΑ η οποία ανέλαβε το ρόλο της αναθέτουσας και διευθύνουσας αρχής, καθώς και την διάνοιξη-διαμόρφωση με μηχανήματα του στρατού, κατασκευάσαμε δημοτική οδό μήκους 200 μέτρων που συνδέει τον οικισμό με τον περιφερειακό δρόμο του νησιού, ένα έργο πολύ σημαντικό για τους κατοίκους οι οποίοι υποχρεώνονταν σε παράκαμψη 2,5 χλμν για να φτάσουν απ το ένα σημείο του δρόμου έως το άλλο.
Ενδεικτικό της αναγκαιότητας είναι το γεγονός ότι το έργο αυτό είχε εγγραφεί για πρώτη φορά στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Λειψών πριν από 38 χρόνια.
Ευχαριστώ τον τέως υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο για την υπογραφή της προγραμματικής, καθώς και όλη την ιεραρχία της ΜΟΜΚΑ, από το διευθυντή, ταξχο κο Κλούβα, , το διοικητή του ΤΜΧΕΘ Κω ανχη ΜΧ κο Δοξόγλου, το λγο ΜΧ Ρουσάκο, το υπλγο ΜΧ Παπαβασιλόπουλο, μέχρι τους χειριστές των μηχανημάτων, λχιες ΜΧ Καναπίτσα και Τσάτσο.
Ευχαριστώ τον τέως και τον νυν διοικητή της 80 ΑΔΤΕ ,υπτγο κο Ναζίφη και ταξχο κο θεοδώρου αντίστοιχα.
Ευχαριστώ επίσης τον ανάδοχο του έργου Γιάννη Χήρα.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά