Ενημέρωση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών στο προσωπικό της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας




Ενημέρωση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών στο προσωπικό της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στην Φλώρινα, Αίθουσα Αριστοτέλης.
Σκέψου να είσαι ΕΣΥ ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει κάποιον ασθενή!!!
Πόσο μαγικό συναίσθημα!!!! Κι όμως είναι πιο πιθανό απ’όσο φαντάζεσαι…
Αρκεί να γίνεις δότης Μυελού των Οστών… και που ξέρεις… μπορεί να είσαι ΕΣΥ που θα σώσεις μία ζωή…. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σωθεί…….. αν γίνουμε ΟΛΟΙ δότες.
Είναι απλό!!! Δώσε δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος, για να ταυτοποιηθείς και ίσως μια μέρα κληθείς να σώσεις μια ΖΩΗ!!!! 
Εύκολα και ανώδυνα, μέσω της φλέβας, περίπου όπως δίνεις αίμα!!!  Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.
giapraki.com
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά