ΠΟΜΕΝΣ: Παράταση μιας εβδομάδας για τις αγωγές

     
  
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Αγαπητοί συνάδελφοι, ενόψει του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρήθηκε για τη συμμετοχή στην διεκδίκηση των επιδομάτων εορτών και άδειας, σας ενημερώνουμε ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και δεν πρόλαβαν να στείλουν τα σχετικά έγγραφα μέσω των Ενώσεων. 
            Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ταχυδρομικά,απευθείας προς τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, Λυκούργου αριθ. 9, ΤΚ 10551, τα έντυπα δικαιολογητικά.
            Ακολούθως, έκαστος συμμετέχων θα ενημερωθεί με προσωπικό e-mail για την κατάθεση του ποσού συμμετοχής, μετά δε την διασταύρωση της κατάθεσης θα συμπεριληφθεί σε αγωγή.
            Τονίζεται ότι για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις,  θα πρέπει να αναφέρεται αναλυτικά στο έντυπο "στοιχεία ενάγοντος" εάν έχει κατατεθεί αίτηση διακοπής παραγραφής, η Ένωση μέσω της οποίας αυτή προωθήθηκε, είτε αν κατατέθηκε ατομικά, να αναφέρεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και να επισυνάπτεται αντίγραφο.
            Για λόγους τάξης επισημαίνουμε ότι οι αγωγές για τις εν λόγω αιτήσεις, θα ασκηθούν μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης για όσους έστειλαν τα δικαιολογητικά τους στην αρχική προθεσμία. Ωστόσο, θεωρούμε ότι είναι εφικτή η κατάθεσή τους εντός του χρόνου που έχουμε υπολογίσει για το σύνολο των συμμετεχόντων, ήτοι μέχρι τις 15 Μαρτίου.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά