ΧΑΙΡΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΣ !!!

Μήνυμα του NGradio.gr για τον Αλκιβιάδη Στεφανή


Γράφει ο Στέλιος Νικολαΐδης
Σεβασμός στον πιο σπουδαίο συμμαθητή της σειράς μας! Στον άνθρωπο και τον Αρχηγό που ο Θεός μόνο ξέρει με πόση αυταπάρνηση και θυσία έκανες όσα έκανες και προχώρησες χιλιόμετρα μπροστά το Γενικό Επιτελείο Στρατού!
Εκατό ηγέτες δεν θα έφταναν να παράγουν τόσο έργο όσο εσύ!
Αναγέννησες ολόκληρο τον Στρατό Ξηράς και την Αεροπορία Στρατού αλλά κυρίως την Ψυχή, το Ήθος μας, τις Αξίες και τον Σεβασμό μας!
Μέχρι κάποιος να μπορέσει να φέρει περισσότερα για όλους μας θα είσαι εδώ παρών ως ο Κορυφαίος και ο Μοναδικός Αρχηγός Γ.Ε.Σ. που πιστεύει και καμαρώνει όλη η Ελλάδα!!!
Έβαλες ψηλά τον πήχη! Δεν θα τον περάσουν εύκολα τα επόμενα 10 χρόνια, όμως Αρχηγέ μας τα επόμενα χρόνια όσα έφτιαξες θα μαρτυρούν την παρουσία σου, την αξιοπρέπειά σου, το ήθος σου και την Ηγεσία σου!
Τώρα επιτέλους μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη πιο δυναμικά, καθώς όταν τα δαχτυλίδια πέφτουν τα δάχτυλα μένουν, και καλό είναι αυτό να το καταλάβουν αυτοί που παράγουν εντροπία.
ΧΑΙΡΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΣ !!!
http://ngradio.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά