Οι γνώσεις που απέκτησε ως 5ετής στο στρατό βοήθησαν τον αστυνομικό να σώσει τον 12χρονο

Αστυνομικός έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα 12χρονο παιδί -Το «ευχαριστώ» του πατέρα - Media

Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha ο αστυνομικός που έσωσε τον 12χρονο , τις γνώσεις για να δώσει βοήθεια τις απέκτησε κατά την πενταετία στον στρατό πριν μπει ως αστυνομικός.
--

Την πραγματικά ηρωική πρωτοβουλία ενός αστυνομικού στην Κόρινθο που έτυχε να περνάει την στιγμή που έγινε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο Ισθμού Επιδαύρου στις 5 Ιανουαρίου 2019 περιγράφει σε επιστολή ένας πατέρας.

Ο πατέρας ευχαριστεί τον αστυνομικό που πραγματικά έσωσε τη ζωή του 12χρονου γιου του, όταν έτυχε να περνάει από το σημείο που η οικογένεια είχε τροχαίο ατύχημα, και με απόλυτη ψυχραιμία επανέφερε στη ζωή το παιδί που δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω του ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Ο πατέρας με επιστολή του ευχαριστεί τον αστυνομικ για την ευαισθησία του και το μεγάλο ενδιαφέρον του.

Την επιστολή δημοσιεύει το argolikeseidhseis.gr

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Αστυνομικό ΓΚΑΡΑ Νικόλαο που υπηρετεί στην Υπηρεσία ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο οποίος την 5 Ιανουαρίου 201919 και περί ώρα 11:10 σε οδικό τροχαίο ατύχημα που στην είχα στην Ε.Ο. Ισθμού Επιδαύρου, διερχόμενος από το σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο γιο μου (επ) KABASHI, (ον) Amarino ετών 12, ο οποίος μετά από σοκ που υπέστη συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα κλείνοντας την αναπνευστική τον οδό με αποτέλεσμα το παιδί μου να μην οξυγονώνεται καθόλου.

Ο Αστυνομικός με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερε και άνοιξε το στόμα του τράβηξε τη γλώσσα του έξω σώζοντας του τη ζωή, και ησυχάζοντας ταυτόχρονα εμένα και τη σύζυγο μου που βρισκόμασταν σε πανικό.

Επιπλέον θέλω να αναφέρω πως ακολούθησε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έδειξε το μέγιστο ενδιαφέρον για την υγεία του παιδιού μου.

Εκτιμώ και ευχαριστώ την κάθε κίνηση του.

Με εκτίμηση
Kastriot Kabashi
topontiki.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά