Κατσιαντώνης για Απόστρατους Στρατού: «Εσείς είστε η ψυχή του ένδοξου στρατού ξηράς»

Βράβευσε την ψυχή του ελληνικού στρατεύματος, για την ακούραστη προσφορά τους υπέρ της Πίστεως και των Ιδανικών της Πατρίδας, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε τιμητικό παρών στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λάρισας, επισημαίνοντας τα εξής:
«Η Πατρίδα σας εμπιστεύτηκε το μέλλον της, και όλοι εμείς την εξασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας. Η αποστολή σας επετεύχθη με επιτυχία, και σας ευγνωμονούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί τηρήσατε τους όρκους σας, απέναντι στην Πατρίδα μας για την προάσπιση της ελευθερίας και της κυριαρχίας, με αρετή και τόλμη, και υψηλό αίσθημα ευθύνης» επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης .
Ζήτησε από την Πολιτεία να σταθεί έμπρακτα στη «ραχοκοκαλιά» τους στρατού επί γης, απόστρατους και εν ενεργεία στελέχη που κρατούν ψηλά τη «σημαία» της ομοψυχίας και της σύμπνοιας, συντρίβοντας τη διχόνοια και το μίσος στον τόπο μας, που έχει γράψει ένδοξες στιγμές στην ιστορία μας.
http://tinealarissa.gr/index.php/2019/01/28/katsiantonis-gia-apostratoys-stratoy-eseis-eiste-i-psychi-toy-endoxoy-stratoy-xiras/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά