Συνεκπαίδευση της ΚΟΜΑΚ με το ΕΤΑΚ

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΚΟΜΑΚ) της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών (206 ΠΑΥ) της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ειδικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την επικείμενη διεθνή άσκηση «SRBIJA 2018».
Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, διενεργήθηκαν εκπαιδεύσεις και επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης εγκλωβισμένων θυμάτων σε χώρο ερειπίων από σεισμό, τόσο κατά τις πρωινές ώρες όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, παρουσία του Διοικητή της 206ΠΑΥ, Ταξίαρχου (Μ) Γεώργιου Δρόσου.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά