Πρόσκληση στην γιορτή Ιστορίας, στην 1η Ελληνική Ιστορική Έκθεση Συλλεκτών




Σας προσκαλούμε στην 1η Ελληνική Ιστορική Έκθεση Συλλεκτών που θα λάβει χώρα στους υπέροχους κήπους του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη 4 - όπισθεν Πανεπιστημίου Μακεδονίας) στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Πρόκειται για μία διοργάνωση που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία γιορτή ιστορίας. Αντίστοιχες εκθέσεις διοργανώνονται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις με μεγάλη επιτυχία.
Στόχος μας είναι η έκθεση αυτή να αναδειχθεί σε ετήσιο ιστορικό-τουριστικό γεγονός στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Παλαιοπώλες, παλαιοβιβλιοπώλες και συλλέκτες θα παρουσιάζουν σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα τη συλλογή τους.
«Αναβιωτές» θα κυκλοφορούν στο χώρο ντυμένοι με στολές εποχής διαθέσιμοι για φωτογράφηση, ενώ στο Πολεμικό Μουσείο θα προβάλλονται συνεχώς μονοδιάστατες και τρισδιάστατες ιστορικές ταινίες.
Αναπαλαιωμένα ιστορικά οχήματα θα εκτίθενται στον ίδιο χώρο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 20:00 έως 22:30 θα λαμβάνει χώρα swing πάρτυ, ένας χορός που χορευόταν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι και σήμερα ο οποίος όπως και τότε έτσι και τώρα περνάει συναισθήματα ελευθερίας.
Νωρίτερα θα παρουσιαστούν παραδοσιακές, Ποντιακές και Κρητικές χορογραφίες.
Η έκθεση οργανώνεται από την "Εκδόσεις Λόγος & Εικόνα" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να βιώσετε την ιστορία μέσα από τεκμήρια που χάθηκαν και ανασύρθηκαν από τη λήθη, τις στολές, τις οπτικοακουστικές προβολές, τα ανεκτίμητα παράσημα, τα σπάνια και πολύτιμα βιβλία, τις μουσικές και τους χορούς της νίκης και της χαράς!
Είσοδος ενηλίκων για την έκθεση 5€ και για τα παιδιά 2€ ανά ημέρα.
Είσοδος για τα swing πάρτυ δωρεάν.
Πληροφορίες συμμετοχής για τους συλλέκτες στο τηλ 0030 6976186116 ή στο email hhcexhibition@gmail.com

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά