ΠΟΜΕΝΣ: Ακόμη ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων.



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον άδικο χαμό, του Επισμηναγού (Ι) Νικόλαου Βασιλείου, ο οποίος σήμερα το πρωί, εν ώρα καθήκοντος, κατέπεσε με εκπαιδευτικό αεροσκάφος, λίγα μίλια έξω από την Τρίπολη. 
Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια του. Μέλη της Ομοσπονδίας μας, τα οποία προέρχονται από τις τάξεις των Ιπταμένων και είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν από τον εκλιπόντα Επισμηναγό, μιλάνε για ένα εξαίρετο άνθρωπο και επαγγελματία. Τα θερμά συλλυπητήρια μας εκφράζουμε και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία θρηνεί ακόμη ένα πολύτιμο στέλεχος της.
Νίκο αξιώθηκες κι εσύ, όπως και οι συνάδελφοι σου που είχαν την ίδια τύχη με σένα, να αποχωρήσεις από την επίγεια ζωή όπως ορκίστηκες: « …Και αν η μοίρα το θελήσει, μια μέρα να πεθάνω, θέλω του Χάρου το φιλί μεσ’ το αεροπλάνο». Σε ευγνωμονούμε για τις υπηρεσίες σου και θα σε τιμάμε ως Ήρωα. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας και στην μνήμη μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
Επγός (ΥΔΚ)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά