ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ -ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ -ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ     Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ¨¨ΧΡΥΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ¨ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ pseed.gr   ,ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ -ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ .!  ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ENIKOS .GR ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ , bravo ΝΙΚΟ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ,ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 -2000 ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΚΔ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .ΚΟΝΤΟΣ
 ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ( Σας είδαμε στην ΚΥΠΡΟ Σας καμαρώσαμε ελπιζουμε να σας συναντήσουμε γρηγορα ελεγαν ) 
υπογραφή ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ .!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΑΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ .!


ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ pseed.gr ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 2012 ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4.900.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ .ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ .!!! ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ....
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΚΟΚΤΕΙΛ. ΜΟΛΟΤΩΦ  ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ .ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ .!
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ¨ΚΕΜΑΛΙΚΟ ¨ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ¨ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ (τους βρηκαμε ....)ΩΣ ΑΚΡΑΙΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΧΛΩΜΟ ,ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .....ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΩΡΕ ? .!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ-ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ? 


ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.  ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ .ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ . 
ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ . ΣΤΟΧΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ .!
 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .....Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΩΡΕ .!!!????????????????????????????????????

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά