Ελεύθερη και για το κοινό η θεατρική παράσταση που θα δοθεί στο προσωπικό της 80 ΑΔΤΕ


Σας γνωρίζουμε, ότι στο πλαίσιο των δράσεων για το έτος μέριμνας του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, την 29η Αυγούστου 2018 και ώρα: 20:00, θα παρουσιαστεί στο προσωπικό της 80 ΑΔΤΕ, αφιλοκερδώς η θεατρική παράσταση: «Ειδήσεις, η οδός του γέλιου», παραγωγής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Artistic Essence Productions”, στο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου στην πόλη της Κω.

Πλέον του προσωπικού της 80 ΑΔΤΕ, την παράσταση μπορεί να παρακολουθήσει και το κοινό, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
nisoskos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά