«Δρόμος Νίκης 2018”. 2ος αγώνας Δρόμου από την 95 ΑΔΤΕ, την Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δ/σου & τον Δήμο Ρόδου

Η 95 ΑΔΤΕ, με τη στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) διοργανώνουν τον 2ο  Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με τίτλο “Δρόμος Νίκης 2018”, αποστάσεως 5000μ, την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, με αφετηρία το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.
Στον Αγώνα μπορούν να συμμετέχουν δρομείς από τις Ένοπλες Δυνάμεις (Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία) , τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι, αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Δρόμου Νίκης 2018 και συγκεκριμένα στον χώρο της αφετηρίας (Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου), θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και φαρμάκων τα οποία θα προσφερθούν στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου-Φιλανθρωπική Δομή «ΜΕΡΙΜΝΑ» μετά το πέρας της εκδήλωσης. Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί, σε εθελοντική βάση να στηρίξει την προσπάθεια κατά την ημέρα της διεξαγωγής του Αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα του αθλητικού ιδεώδους για τον «Αγώνας Νίκης” ξεκίνησε επί Διοικήσεως της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Νικόλαου Χιονή, νυν Διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.
Δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής  από τις 16.45 ως τις 17:45.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται όπως παρακάτω :
Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στα αρμόδια γραφεία των Μονάδων – Υπηρεσιών τους.
Λοιπές κατηγορίες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, υπόψη του τεχνικού συμβούλου, Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com.
Από την 95 Ανώτερη Διοίκηση
Ταγμάτων Εθνοφυλακής
https://iporta.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά