Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές Καστοριάς, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)
Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας συναντήθηκε την 21 Ιουλίου 2018 με τις  βουλευτές του νομού Καστοριάς κ.κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία (ΣΥΡΙΖΑ) και Αντωνίου Μαρία (ΝΔ), στα γραφεία τους, στην πόλη της Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. ενημέρωσε αναλυτικά τις ανωτέρω βουλευτές για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας της Καστοριάς, εστιάζοντας στις συνεχόμενες επί 2ήμερο και 3ήμερο εκτελέσεις υπηρεσιών, το επίδομα παραμεθόριων περιοχών, για το σύνολο των υπηρετούντων συναδέλφων στο νομό, την καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης, κ.α.

Εκ μέρους των βουλευτών υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή τους για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυσή τους, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών και την αμφίδρομη ενημέρωση.
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Συνάντηση με τις βουλευτές, κ.κ. Ο. Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μ. Αντωνίου (ΝΔ)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά