ΠΟΜΕΝΣ: Αποκλειστική Εκπρόσωπος εν Ενεργεία Στρατιωτικών

   


 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνει τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι σήμερα, 26.3.2018, το εργοδοτικό σωματείο ΠΟΕΣ ανέβαλε τη συζήτηση της αίτησης που το ίδιο είχε καταθέσει σε μια προσπάθεια να ανασταλεί η απόφαση 254/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας.
     Το Δικαστήριο, κατά τη σημερινή συζήτηση, απέρριψε το αίτημα να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΟΕΣ, καθόσον δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της ότι υπάρχει κάποιος λόγος προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται. Ως εκ τούτου, και αφού εξαντλήθηκαν και τα τελευταία μέσα που διατηρούσαν την ΠΟΕΣ "στη ζωή" έστω προσωρινά, το σωματείο αυτό έχει εξαφανιστεί πλήρως από το νομικό κόσμο και έχει παύσει, νομικά και πραγματικά, να υφίσταται. 
     Καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και να προβούν στις δέουσες ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αποκλειστική θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών - η ΠΟΜΕΝΣ.
     Η Ομοσπονδία μας, με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, συνεχίζει το έργο και τον αγώνα της, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά