Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) Η Αιχμή της Εφεδρείας στην Πελοπόννησο στην παρέλαση της Τρίπολης
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) , η Αιχμή της Εφεδρείας στην Πελοπόννησο έδωσε το βροντερό παρών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του Μωριά την Τρίπολη .
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) στα πλαίσια της διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου παρέλασε με την μικτή διμοιρία του στην Τρίπολη και απέσπασε θετικές εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφ Λγός κ.Καρυώτης Γεώργιος μετέφερε τις ευχές και τα χρόνια πολλά ...όλων των μελών και εστίασε στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είναι αιχμάλωτοι στην Ανδριανούπολη , από μέρους του ευχήθηκε στους γονείς τους να έχουν πίστη και αισιοδοξία για τον γρήγορο γυρισμό των παιδιών στην πατρίδα μας.
Επίσης ευχαριστεί την Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας τον αντιπεριφερειάρχη κ.Γιαννακούρα, τον Δήμο Τριπόλεως τον Δήμαρχο κ.Παυλή , την Διοίκηση Κέντρων IV MΠ <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ>> τον Υπτγο κ.Μπουζάκη Γ , και τον Διοικητή του 11 ΣΠ Σχη κ.Δρακόπουλο .
Όλα τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Αρκαδίας συνέβαλαν ώστε να μεταδοθεί ο παλμός και η συγκίνηση των εκδηλώσεων που έγιναν την ημέρα αυτή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων .
Ενωμένοι ως Έλληνες και Έθνος μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα .
Χρόνια πολλά σε όλον τον Ελληνορθόδοξο Ελληνισμό.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά