Επικίνδυνα τουρκικά παιχνίδια με τους Έλληνες στρατιωτικούς - Διαψεύδει η κυβέρνηση τις "πληροφορίες" για το κινητό τους


Η κυβέρνηση ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες η ελληνική αποστολή, για τα νέα τουρκικά παιχνίδια.
Αυτό που έλεγαν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη στιγμή, είναι ότι πρόκειται για αστεία ουσιαστικά δημοσιεύματα τα οποία διέψευδαν.
Έκαναν λόγο για προπαγάνδα, για αστειότητες και μάλιστα υπενθύμιζαν χαρακτηριστικά ότι όταν άνοιξαν τα κινητά των δύο στρατιωτικών, ήταν μπροστά και Έλληνας εμπειρογνώμονας.
Η ελληνική κυβέρνηση τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα κινητά και όλο αυτό το παιχνίδι ίσως συνδέεται με τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.
Και όλα αυτά γιατί οι "28" ετοιμάζονται να στείλουν ένα ισχυρότατο μήνυμα στην Άγκυρα με το οποίο θα καταδικάζουν απερίφραστα την τουρκική προκλητικότητα τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην Κυπριακή ΑΟΖ γεγονός που έχει γίνει γνωστό από το προσχέδιο των συμπερασμάτων που έχει διαρρεύσει.

enikos

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά