Ατύχημα με στρατιωτικό σκάφος των Αμερικανών από τη βάση της Σούδας



Ατύχημα με στρατιωτικό σκάφος των Αμερικανών από τη βάση της Σούδας

Η νταλίκα που το μετέφερε έπεσε σε χαντάκι και προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Ατύχημα κατά τη μεταφορά αμερικανικού σκάφους το πρωί στα Χανιά προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος.

Πιο συγκεκριμένα, τριαξονικό που μετέφερε σκάφος της αμερικανικής βάσης ενώ κινούνταν στην περιοχή του Βλητέ, υπό το βάρος του φορτίου που μετέφερε, εξετράπη της πορείας της και έπεσε έπεσε στο πρανές του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα για την ανάσυρση του βαρέος οχήματος από το χαντάκι γεγονός που οδήγησε σε διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ογκώδους οχήματος.

Από το συμβάν δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ενώ σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από την μονάδα, στην οποία αναφέρεται:

«Κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης μεταφοράς εξοπλισμού από τη Ναυτικό κέντρο συντήρησης στον κόλπο της Σούδας προς τη βάση του ΝΑΤΟ στο Μαράθι μια νταλίκα η οποία μετέφερε ένα σκάφος γλίστρησε από τον δρόμο.

Μια τοπική υπηρεσία ρυμούλκησης απεστάλη στο σημείο του συμβάντος και καθάρισε τον δρόμο για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση που προκαλέσαμε στην τοπική κοινωνία σαν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και εκτιμάμε την υποστήριξη και την βοήθειά των Ελλήνων συνεργατών μας για την έγκαιρη επίλυση αυτού θέματος».











Πηγή: https://www.greek-inews.gr/2018/03/atichima-me-stratiotiko-skafos-ton-amerikanon-apo-ti-vasi-tis-soudas.html#ixzz5BEsaqJlg

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά