Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Ανακοίνωση ΥΠΕΘΑ για την επιστολή του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη



Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία.

Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού.

Όσον αφορά τη Βουλή, βεβαίως η υπόθεση θα έρθει στο Κοινοβούλιο από τη Δικαιοσύνη, για να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθέως εμπλέκονται.
Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά