Δημήτρης Καμμένος: Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και ύπουλη αυτή επίθεση
Το απόγευμα της Κυριακής τρείς Ευέλπιδες δόκιμοι αξιωματικοί ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου  κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 30 νεαρών που τους αποκαλούσε ακροδεξιούς φασίστες, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν και να διακομισθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Καταδικάζω απερίφραστα  την άνανδρη  και ύπουλη αυτή  επίθεση  των αναρχικών και  κάθε μορφή βίας από όπου  και αν αυτή  προέρχεται. Ειδεχθείς και δειλές ενέργειες τρομοκρατίας που στοχεύουν στον εκφοβισμό  δεν  θα διαβρώσουν ούτε και  θα υπονομεύσουν  τα θεμέλια  της  δημοκρατικής μας κοινωνίας.
Δεν θα υποκύψουμε στις απερίγραπτες πράξεις  εκείνων που αποσκοπούν να περιορίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα  της ατομικής μας ελευθερίας, να μειώσουν τους μελλοντικούς αξιωματικούς μας και να αποδομήσουν το θεσμό του στρατού μας . Η σύλληψη των δραστών και η παραδειγματική τους  τιμωρία κρίνεται επιβεβλημένη.  Μηδενική ανοχή  σε κάθε  αντεξουσιαστικό  και αναρχικό κίνημα που διασαλεύει την ασφάλεια των πολιτών και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά