ΠΟΜΕΝΣ: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα


 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΑΝΥΕΘΑ για ενότητα και διάλογο για την αλλαγή των φωτογραφικών διατάξεων του άρθρου 27 του νομοσχεδίου ΥΠΕΘΑ.
Η ΠΟΜΕΝΣ μετά από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βίτσα έλαβε γνώση της προτεινόμενης τροποποίησης του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982.
Ο πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ, αφού χαιρέτησε την πρωτοβουλία του κ. ΑΝΥΕΘΑ, εξέφρασε την επιθυμία απαλοιφής των φωτογραφικών ρυθμίσεων του άρθρου 27.
Ο κ. ΑΝΥΕΘΑ στο πλαίσιο της διασφάλισης της ενότητας και της ηρεμίας των Ε.Δ. ζήτησε να υπάρξει διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Την ίδια διάθεση εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΠΟΜΕΝΣ.
Δυστυχώς η ίδια διάθεση δεν διαπιστώθηκε από τον εκπρόσωπο του σωματείου του συνταγματάρχη κ. Τσουκαράκη, μετά την κλήση του από τον κ.ΑΝΥΕΘΑ.
Η ΠΟΜΕΝΣ ήταν, είναι και θα είναι πάντα υπέρ της ενότητας και της ομόνοιας, για το καλό της θεσμικής εκπροσώπησης των συναδέλφων στρατιωτικών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας τιμώντας την Ομοσπονδία μας, γνωστοποίησε τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982, προκειμένου να κατατεθούν οι προτάσεις – παρατηρήσεις μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά