Η ΠΟΜΕΝΣ στήριξε την κινητοποίηση του συλλόγου «ΑΞΙΑ»


 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), στήριξε την «Πενθήμερη Προειδοποιητική Κινητοποίηση» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.
Μετά από πολλούς και δίκαιους αγώνες σε όλη τη χώρα από τα μέλη του συλλόγου ‘’ΑΞ.Ι.Α.’’, αυτές οι ηρωίδες γυναίκες διανυκτέρευσαν έξω από το Υπουργείο Εργασίας επί πέντε ημέρες, μέχρι η κυβέρνηση να καταλάβει το ‘’εγκληματικό’’ λάθος του λεγόμενου νόμου Κατρούγκαλου, για τις συντάξεις χηρείας και να το διορθώσει.

Η Ομοσπονδία μας δήλωσε για ακόμη μία φορά παρών σε αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία του προέδρου της στο χώρο, δείχνει ότι οι στρατιωτικοί θα είναι δίπλα σε αυτόν τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωσή του.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά