ΠΟΜΕΝΣ: Συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά


 


Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την Δευτέρα 23η Οκτωβρίου 2017, είχε επίσημη συνάντηση με την Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Ανδρέα Λοβέρδο και του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, στο γραφείο της στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, εξέθεσαν τις προτάσεις τους για το επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, με εκτενή και αναλυτικό τρόπο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο άρθρο 27 που αφορά στον τρόπο εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών. Στο συγκεκριμένο σημείο, ο πρόεδρος μας Δημήτριος Ρώτας εξήρε την πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Λοβέρδου, ο οποίος τίμησε την πρόταση της Ομοσπονδίας μας, αναδεικνύοντας την, με τον πλέον επίσημο τρόπο.
Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από το εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, που προσέδωσαν σε αυτό όλοι οι παρευρισκόμενοι. Με την αμοιβαία υπόσχεση, ότι στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανάλογες κοινές πρωτοβουλίες, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα του στρατιωτικού, η συνάντηση έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά