Δήλωσε συμμετοχή στο Athens Patrol 2017





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για 4η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε), με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ), διοργανώνει στην Αττική στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 τον Πανελλήνιο Αγώνα -'Ασκηση Εθελοντών Εφέδρων “Athens Patrol 2017”. Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε άτομα που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις και επιθυμούν να διατηρήσουν το Αξιόμαχό τους, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να εμπλουτίζουν τις γνωσεις τους πάνω σε στρατιωτικά θέματα.

Ο Αγώνας
Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχεις ως μέλος ενός εξαμελούς περιπόλου. Οι άνδρες της ομάδας σου θα κληθούν να επιχειρήσουν σε ημιορεινό περιβάλλον,ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκ...ών. Η ομαδα σου εχει δικαίωμα να επιλέξει μία διαδρομή “στίβο” 6 ωρών ή 24 ωρών. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσανατολιστείτε και να κινηθείτε τακτικά σύμφωνα με τις διαταγές που θα σας δοθούν. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά οποιονδήποτε και οτιδήποτε σας “προκύψει” κατά τη διαδρομή σας! Η “αξιολόγηση” σας θα γίνει απο έμπειρους “στεκάρχες” επάνω σε στρατιωτικά αντικείμενα, όπως: Tακτική κίνηση περιπόλου, Ά Βοήθειες Μάχης, άμεση αντίδραση σε “εχθρικές επαφές”, καθώς και στη λήψη πρωτοβουλιών υπό συνθήκες έντονης ψυχολογικής ή σωματικής πίεσης.

Η Διαδικασία Συμμετοχης

1. Διαγωνιζόμενες Ομάδες

Εφόσον μας στείλετε ένα email δηλώνοντας πρόθεση συμμετοχής της ομάδος σας στο ssae01@hotmail.com, θα σας σταλεί Α) η φόρμα αίτησης ομαδικής συμμετοχής, Β) επιπλέον πληροφορίες για τον αγώνα και Γ) υλικό μελέτης και λιστες σε ψηφιακή μορφή για μελέτη και προετοιμασία πάνω σε κρίσιμα στρατιωτικά αντικείμενα που ενδεχομένως να συναντήσετε.
(Ομάδες που δέν συμπληρώσουν 6 άτομα είναι πολύ πιθανόν να τα συμπληρώσουν κατα την εκκινηση τους)

2. Μεμονωμένα Άτομα

Α) Διαγωνιζόμενοι
Μεμονωμένα Ατομα που επιθυμούν να μπούν σε περιπολο ως διαγωνιζόμενοι, εφόσον μας στείλετε ένα email δηλώνοντας πρόθεση συμμετοχής σας στο ssae01@hotmail.com, θα σας σταλεί η φόρμα αίτησης ατομικής συμμετοχής διαγωνιζόμενου.

Β) Μέλη OPFOR (τμήμα “εχθρικής απεικονησης” αγώνα)
Μεμονωμένα άτομα με σχετική εμπειρία και κατοχή εξοπλισμού τύπου “Airsoft” που επιθυμούν να επανδρώσουν το τμήμα της εχθρικης απεικόνησης αγώνα εφόσον μας στείλετε ένα email δηλώνοντας πρόθεση συμμετοχής σας στο ssae01@hotmail.com, θα σας σταλεί η φόρμα αίτησης μέλους OPFOR.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι θέσεις στο τμήμα αυτό ειναι περιορισμενες και για αυτο οι αιτήσεις θα πρεπει να γίνουν εώς τις 10 Οκτωβρίου 2017. Θα ακολουθήσει συναντηση γνωριμίας και τουλάχιστον 2 “πρόβες” του τμήματος σε κοντινή, μή κατοικημένη περιοχή.

'Ολοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ειναι ικανοι να κινηθούν τακτικά και να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σημαντικο πρόβλημα υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ssae01@hotmail.com ή στο τηλ 6948101128 για να ενημερωθούν περαιτέρω

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά