ΠΟΜΕΝΣ: Χαιρετίζουμε την διακομματική πρωτοβουλία για την αποκατάσταση της σειράς 1990


 


Η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Βουλευτών της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας όλων των κομμάτων, που ανέδειξαν το δίκαιο αίτημα των στρατιωτικών της σειράς του 1990, δικαιώνοντάς τους, περί της βαθμολογικής τους αποκατάστασης – ένταξή τους στον ν. 2439/1996.
Το συγκεκριμένο χρόνιο αίτημα των συναδέλφων μας, τονίστηκε συντονισμένα από την πλειοψηφία αυτών, και μεταφέρθηκε επιτυχώς από την Ομοσπονδία μας προς όλους τους υπεύθυνους φορείς. Τελευταία απόδειξη η πρό λίγων ημερών επιστολή μας, για το θέμα αυτό, η οποία αποδείχτηκε ότι έγινε απόλυτα κατανοητή και σεβαστή από την πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Παρόμοια δίκαια και χρόνια αιτήματα, θα πρέπει να βρίσκουν πάντα λύση και η ΠΟΜΕΝΣ δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις αρωγός κάθε υγιούς πρωτοβουλίας και δράσης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά