Έγραψε ιστορία: Η πρώτη γυναίκα που πέρασε την εκπαίδευση των αμερικανών πεζοναυτών© www.cnn.gr Πρόσωπα
Ιστορία έγραψε μια αξιωματικός πεζικού στις Η.Π.Α, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε την περίφημη εκπαίδευση του αξιωματικού του πεζικού.
Η υπολοχαγός, που επιθυμεί να κρατήσει την ταυτότητά της κρυφή, αποφοίτησε από το Quantico της Virginia και σύντομα θα της ανατεθεί η ηγεσία μιας διμοιρίας 40 ανδρών.
Ο αρχηγός του ναυτικού σώματος Gen.Robert Neller τουίταρε μια φωτογραφία της γυναίκας λέγοντας ότι είναι «υπερήφανος για τη συγκεκριμένη αξιωματικό αλλά και τους υπόλοιπους συναδέρφους ηγέτες».Υπάρχουν περίπου 1.4 εκατομμύρια ενεργά στρατεύματα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και περίπου το 15% είναι γυναίκες. Τον Μάρτιο του 2016 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα άνοιξε όλες τις στρατιωτικές θέσεις στις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων και των μονάδων μάχης.
Παραδοσιακά, περίπου το ένα τέταρτο των υποψηφίων δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση, το 10% από αυτούς εγκαταλείπουν από την πρώτη ημέρα.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά