ΠΟΕΣ: ΜΕΙΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ C-130



ΘΕΜΑ  : Κινήσεις – Μεταφορές (Τακτικά Δρομολόγια Α/Φ C-130 Εσωτερικού)

  Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

  Με έγγραφο του ΓΕΣ/ΔΥΔΜ αποφασίστηκε η μείωση στο μισό της συμμετοχής των στελεχών του ΣΞ στα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού, προφανώς ελλείψει χρημά-των.

  Ελπίζοντας ότι η ως άνω απόφαση εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του ΓΕΣ διαχείρισης των διατιθέμενων κονδυλίων και όχι σε κατάληψη θέσεων από διαφορε-τικά των ΕΔ πρόσωπα, θεωρούμε ότι οποιαδήποτε μείωση σε βάρος του προσωπικού του αυξάνει την οικονομική δυσφορία που αισθάνονται, ιδιαιτέρως οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν σε απομακρυσμένες, από τις οικογενειακές τους εστίες, περιοχές, η οποία (δυσφορία) αυξάνει επικινδύνως και το στρες που τα στελέχη δέχονται καθημερι-νώς. 

  Η μετακίνηση του προσωπικού με τα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού με αερο-σκάφη της ΠΑ, συντελεί, σε ελάχιστο, αλλά σημαντικότατο βαθμό, στο μετριασμό των απωλειών (όχι κατ΄ ανάγκη οικονομικών) που διαχρονικώς έχουν υποστεί τα στελέχη των ΕΔ.

  Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την ως άνω απόφασή σας, περί μείωσης της συμμετοχής του προσωπικού του ΣΞ στα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού της ΠΑ, με ανάλογη πρόταση προς την ΠΑ, για αύξηση των τακτικών δρομολογίων, τουλάχιστον στις περιοχές που υπάρχει αυξημένη ζήτηση του προσωπι-κού των ΕΔ.

  Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος  Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800 Ο Γεν. Γραμματέας  Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά