Επισκέψιμο το ιταλικο αντιτορπιλικο στον Πειραια



Στο λιμάνι του Πειραιά θα καταπλεύσει και θα αγκυροβολήσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου το ιταλικό αντιτορπιλικό «Luigi Durand de La Penne».
Το «Luigi Durand de la Penne» είναι ένα πολεμικό πλοίο πολλαπλών χρήσεων και εκτέλεσης αποστολών υψηλής επιχειρησιακής αξίας που επί του παρόντος χρησιμοποιείται για το Εκπαιδευτικό Ταξίδι των Ναυτικών Δοκίμων της Ιταλικής Σχολής Υπαξιωματικών του Λιβόρνο.
Η απόφαση να συμπεριληφθεί ο Λιμένας του Πειραιά στο Εκπαιδευτικό Ταξίδι του 2017, μόλις μερικές ημέρες μετά από την επίσκεψη του Εκπαιδευτικού Ιστιοφόρου «Palinuro», αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την επιθυμία σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και υπογραμμίζει, αυτήν την φορά μέσω της παρουσίας ενός πολεμικού πλοίου την φιλία προς τον Ελληνικό λαό.
Όσοι αγαπούν τα πολεμικά πλοία ή έχουν απλά την περιέργεια να δουν ένα από κοντά, θα μπορέσουν να επισκεφθούν το «Luigi Durand de la Penne» κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:
Δευτέρα 28 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 19:00
Τρίτη 29 Αυγούστου, από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 15:00 έως τις 18:00
Τετάρτη 30 Αυγούστου, dalle 10:00 έως τις 12:00 και από τις 15:00 έως τις 18:00
Για την επίσκεψη θα πρέπει να γίνει κράτηση, μέσω του Γραφείο του Ακόλουθου Άμυνας της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα (αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία ταυτότητας, την ώρα και μέρα της επίσκεψης και ενδεχομένως τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να επιτραπεί η πρόσβαση στην Πύλη E11 του Λιμένα) στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: addettodifesa.atene@gmail.com

ert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά