Συνεργασία της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                                              

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητά μας μέλη,

Στα πλαίσια της αναζήτησης προσφορών - παροχών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ) προς τα μέλη μας, αλλά και στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για την βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των οικογενειών μας, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», το οποίο μας προσφέρει ειδικές παροχές, όπως παρακάτω:  
EΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΙΑΣΩ:
Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Παθολόγου, Καρδιολόγου, Γυναικολόγου και Γενικού Χειρουργού (εξαιρούνται υλικά και φάρμακα, εξετάσεις με τιμές ΦΕΚ).
Επισκέψεις σε ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Γυναικολόγο, Γενικό Χειρουργό, στην τιμή των 20 €, κατόπιν ραντεβού.
Έκπτωση 10% και μέχρι του ποσού των 100€ στον τοκετό, ανεξαρτήτως θέσης (με ελεύθερη επιλογή ιατρού).
Έκπτωση 10% στη νοσηλεία στη Γενική κλινική (εξαιρούνται ειδικά υλικά και φάρμακα).
Ψηφιακή Μαστογραφία σε μηχάνημα τελευταίας γενιάς (Low Dose Radiation – ελαχιστοποιημένης δόσης ακτινοβολίας), στην τιμή των 35 €.
Ειδικά προνομιακά πακέτα εξετάσεων.
Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, επιδεικνύοντας την προσωπική κάρτα μέλους και την ταυτότητά τους, μπορούν να επισκέπτονται το ΙΑΣΩ, απολαμβάνοντας τις ειδικές παροχές - προνόμια υγειονομικής περίθαλψης.
Τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών μας, που δεν έχουν προσωπική κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ., θα προσκομίζουν την κάρτα μέλους του/της συζύγου τους, και την ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας τους. Ενημερώνουμε τα μέλη μας, στα οποία δεν έχει χορηγηθεί ακόμα η κάρτα μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Θ, πως βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσής τους και σύντομα θα τους επιδοθεί.
Οι παροχές προς τα μέλη μας, από την συνεργασία μας αυτή, (αν λάβουμε υπόψη μας και την οικονομική συγκυρία), είναι πολύτιμες. Θεωρούμε ότι στοχεύουν στην βελτίωση της υγειονομικής μας περίθαλψης, λόγω της σωστής οριοθέτησης των στόχων του προγράμματος, των ανωτέρω ειδικών παροχών, η οποία υλοποιήθηκε κατόπιν της εξαιρετικής συνεργασία μας, με το Γενικό Διευθυντή της Γενικής Κλινικής - Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Α.Ε «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» κ. Χρίστογλου Κων/νο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
Πρόεδρος

Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
 
-Ο-
Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Γκαμπλιάς
6937024917,  *7024917

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά