Ερπυστριοφόρα του στρατού φτάνουν στην Ζάκυνθο Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και μετά τις 12 το βράδυ αναμένονται στο νησί ερπυστριοφόρα του στρατού.
                                           
                                            Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η περιοχή των Μαριών στη Ζάκυνθο, καθώς η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο χωριό Αναφωνήτρια, πλησιάζει στο χωριό των Μαριών.Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και μετά τις 12 το βράδυ αναμένονται στο νησί ερπυστριοφόρα του στρατού για να συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Στην περιοχή της Αναφωνήτριας έχει καταστραφεί ολοσχερώς μια παλαιά κατοικία όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι, ενώ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί ταβέρνα της περιοχής. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι.Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 20.30 έγινε γνωστό ότι εκδηλώθηκε νέα πυρκαγιά στο όρος Σκοπός, λίγα χιλιόμετρα νότια της πόλης της Ζακύνθου.Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες ιδιωτών.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/zakinthos-pros-tis-maries-kinite-to-pirino-metopo
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά