Χιλιομετρική Απόσταση Μονάδων – Μοριοδότηση Στελεχών


Σας γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα καταφθάνουν στην Ομοσπονδία μας παράπονα στελεχών σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί, ειδικά στα υπηρετού-ντα στο Στρατό Ξηράς, για τη μη μοριοδότησή τους για μετάθεσή τους σε Μονάδα – Υπηρεσία – Επιτελείο εντός της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, καθόσον, όπως μας ανέφεραν, διαφαίνεται διαφορετικός υπολογισμός χιλιομετρικής απόστασης ανάμεσα στην παλαιά και νέα Μονάδα – Υπηρεσία – Επιτελείο από αυτόν που χρησιμοποιεί ο ευρύτερος δημόσιος τομέας και ιδίως τα δικαστήρια, για την αποζημίωση των μαρτύρων τους. 

 Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν σύγχυση, ανησυχία ή παρερμηνεία, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε βάσει ποιου θεσμικού πλαισίου υπολογίζεται η χιλιομετρική απόσταση των Μονάδων.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος  Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας  Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά