149.000 ψήφισαν το παραμύθι του στρατιωτικού Π. ΔημητρόπουλουΣε αναρτησή του ο στρατιωτικός και συγγραφέας παραμυθιών για καλό σκοπό Παναγιώτης Δημητρόπουλος ευχαριστεί τον κόσμο που ανέδειξε το παραμύθι του στα 10 καλύτερα:

Το βιβλίο μας “Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου” από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική αναδείχτηκε από τους 149.000 χρήστες του διαδικτύου στα 10 Καλύτερα της κατηγορίας Παιδική Λογοτεχνία των φετινών Βραβείων Βιβλίου Public.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας και την αγάπη σας .. Το καλύτερο βραβείο για εμάς είναι η θέση που μας έχετε χαρίσει στην καρδιά σας.. Ευχαριστώ από καρδιάς την #ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και προσωπικά τον εκδότη μου κ. Διονύση Βαλεριάνο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις σκέψεις και στις ιδέες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα.
Συνεχίζουμε !!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά