Απάντηση Καμμενου για το στρατόπεδο της Τρίπολης

Πίσω από αόριστες απαντήσεις κρύβει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Π. Καμμένος το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με την προοπτική κλεισίματος ή συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης.
Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να διαφαίνεται εάν τελικά υπάρχει άδηλο σχέδιο για την αναδιάρθρωση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων ή αν το πραγματικό πρόβλημα είναι η προχειρότητα και η έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού.
«Θα επανέλθουμε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να ενημερωθούμε για τον πραγματικό σχεδιασμό για το ΚΕΝ Τρίπολης», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Επισυνάπτεται η απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά