1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων

1ο Συνέδριο Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρέστη στις εργασίες του 1ου Συνεδρίου Νομικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων, με θέμα «Νομικοί Προβληματισμοί και Προσεγγίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις», όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 23 έως και 24 Μαΐου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Νομικού Σώματος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυψε σημαντικές νομικές πτυχές ζητημάτων αμέσου ενδιαφέροντος των Ενόπλων Δυνάμεων και το παρακολούθησαν διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, νομικοί και φοιτητές καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά