Λήξη συναγερμού στο Πεντάγωνο - Απλή αλληλογραφία το ύποπτο δέμα

Λήξη συναγερμού στο Πεντάγωνο - Απλή αλληλογραφία το ύποπτο δέμαΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/04) στο Πεντάγωνο, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο Πεντάγωνο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Ο φάκελος που έφτασε με αλληλογραφία στο Πεντάγωνο κρίθηκε ύποπτος από έναν υπεύθυνο ασφαλείας στην πύλη, μόλις πέρασε από το μηχάνημα X-Ray.
Τελικά, μετά από ενδελεχή έλεγχο από ειδικούς, αποδείχτηκε ότι το δέμα ήταν απλή αλληλογραφία και περιείχε καλώδια και έναν σκληρό δίσκο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/788696/ektakto-synagermos-tora-sto-pentagono#ixzz4fSGwi3Yl

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά