Υπουργική απόφαση αδειών στρατιωτικού προσωπικού - φοιτητική άδεια

YA-ADEIVN-FOITHTIKH-ADEIA
Προσπαθώντας κάποιοι να πλήξουν και να ακυρώσουν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας, διακινούν τις τελευταίες ημέρες κακογραμμένα σενάρια, αναρτώντας μάλιστα κείμενα σταλμένα από ανύπαρκτους συναδέλφους μας, που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η Π.Ο.Ε.Σ. δεν προτείνει και δεν διεκδικεί την αλλαγή της υπουργικής απόφασης περί αδειών του στρατιωτικού προσωπικού. 
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους "ολίγους" συναδέλφους μας ότι όσο και να προσπαθούν θα βλέπουν μόνο τον καθρέπτη τους. Θα τους παροτρύνουμε δε να διαβάσουν την πρότασή μας, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν το έκαναν μέχρι και σήμερα, καθόσον έψαχναν αγωνιωδώς νυχθημερόν να βρουν τρόπους πώς θα μας μηδενίσουν, αλλά δεν τους έβγαινε. 
YA ADEIVN by ΠΟ ΕΣ on Scribd

 poes
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά