Παράδοση-Παραλαβή Καθηκόντων Διοικητού Γ΄ ΣΣ/NRDC GR

unnamed
Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρέστη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητού του Γ΄ Σώματος Στρατού/Nato Rapid Deployable Corps-GR από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Σώματος στην Θεσσαλονίκη. Στην τελετή παρέστη και ο Διοικητής του Νατοϊκού Στρατηγείου της Σμύρνης (Commander of NATO HQs Allied Land Command), Lieutenant General Darryl A. Williams με τον οποίο και συναντήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), όπου απευθύνθηκε στους σπουδαστές της 14ης εκπαιδευτικής σειράς.
Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, καθώς και στις προκλήσεις που αυτό θέτει, εστιάζοντας στο ρόλο και στην παρούσα κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε ειδική μνεία στην κοινωνική διάσταση του έργου των ΕΔ αλλά και στην εξωστρέφεια που αυτές αναπτύσσουν διεθνώς, τόσο με την συμμετοχή σε επιχειρήσεις / αποστολές διεθνών οργανισμών όσο και με την υλοποίηση ενεργής στρατιωτικής διπλωματίας.
Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισήμανε την απαίτηση αναδιοργάνωσης των ΕΔ και τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω η αποτελεσματικότητα τους.
https://hellenicarmedforces.wordpress.com/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά