Παρουσία Καμμένου αύριο η αλλαγή φρουράς σε 1η Στρατιά – ΑΤΑ

Αλλαγή φρουράς σε 1η Στρατιά – ΑΤΑ

Αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα γίνουν, παρουσία του ΥΕΘΑ Παν. Καμμένου, οι τελετές παράδοσης – παραλαβής στις νέες διοικήσεις της 1ης Στρατιάς και του ΑΤΑ.

Αναλυτικότερα στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας, η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, από τον αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, νυν Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, στον αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη.
Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων από τον απερχόμενο διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγο Ηλ. Λεοντάρη στον παραλαμβάνοντα διοικητή αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.
http://www.eleftheria.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά