Δώστε αγάπη στην Κιβωτό του Κόσμου . Συγκέντρωση αγαθών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), ξεκίνησε τη συνεργασία και τη στήριξή του με τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».


Ο Σύνδεσμος καλεί όλο το στρατιωτικό προσωπικό, όπως επίσης και όλους τους πολίτες της χώρας μας, όπως ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συνδέσμου προς συγκέντρωση των παρακάτω αγαθών για την ενίσχυση του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου»:

·        Σνακ για το σχολείο (κρουασάν, πατατάκια, ατομικά μπισκότα, ατομικούς χυμούς).
·        Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο.
·        Αλάτι.
·        Χυμούς λεμόνι.
·        Χαρτί υγείας.
·        Χαρτί κουζίνας - χαρτοπετσέτες.
·        Ντοματοπολτούς και κονκασέ.
·        Γάλατα εβαπορέ.
·        Φασόλια - γίγαντες.
·        Αναψυκτικά.
·        Απορρυπαντικά για πλύσιμο πιάτων, την καθαριότητα του σπιτιού (τζάμια, πάτωμα, χλωρίνη κ.α.) και απορρυπαντικά ρούχων.
·        Σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, κουβάδες.
·        Υλικά για την Παρασκευή γλυκών (κρέμες, ζελέ, κουβερτούρα).
·        Σακούλες σκουπιδιών μικρές και μεγάλες (για καλαθάκια και κάδους απορριμμάτων).
·        Μωρομάντηλα και Pampers Νο 5.


Ο Σύνδεσμος για την περιοχή της Ηπείρου θα συγκεντρώνει υλικά στην εξής διεύθυνση: Καφέ «Λίθος», Μαξίμου Γραικού 119, κ. Γιάννη Ράμμου - Άρτα (απέναντι από το Super Market Ένωσης) και ώρες: 10:00 - 12:00 π.μ και 19:00 - 20:30 μ.μ.


Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιόκτητη του καφέ «Λίθος» για τη στήριξή του σε αυτή την πανελλήνια προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών για τα παιδιά της «Κιβωτό του Κόσμου».


Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και την συγκέντρωση υλικών, όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτριο Χαλάστρα (6937348052).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
 
Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά