" Ο Μπαμπάς μου.. Ο ήρωας μου" σήμερα στα Ε.Κ.Ε.Μ.Σ

Ο στρατιωτικός- συγγραφέας Δημητρόπουλος Παναγιώτης σήμερα στις 5.30 μ΄μ  με το βιβλίο του " Ο Μπαμπάς μου.. Ο ήρωας μου" στα Ε.Κ.Ε.Μ.Σ για Καλό Σκοπό. !!

Μαζί μας και η Παιδοψυχολόγος Msc κα Βαλαμουτοπούλου Χρυσούλα που μέσα από τα βιωματικά παιχνίδια με τους μικρούς μας φίλους θα απαντήσει σε θέματα διαχείρισης συναισθημάτων και θυμού.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας ..!!

Το Ε.Κ.Ε.Μ.Σ στα πλαίσια της Αλληλεγγύης και της στήριξης στο Παιδί θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην παρουσίαση μας αναμνηστικά και δώρα από τον Σύλλογο Φλόγα .
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά