Οι Γάλλοι κάνουν στρατιωτική εκπαίδευση σε αετούς -Για να καταρρίπτουν drones

 

Τη φύση επιστρατεύουν οι Γάλλοι, για να αντιμετωπίσουν την κατάχρηση της τεχνολογίας.
Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας εκπαιδεύουν αετούς, προκειμένου να καταρρίπτουν drones που μπαίνουν σε περιοχές στις οποίες δεν επιτρέπεται να πετούν.
Ηδη τέσσερις χρυσαετοί λαμβάνουν στρατιωτική εκπαίδευση για «μάχη» κόντρα στα drones που πλέον μπορεί να αγοράσει ο καθένας και τα οποία πετούν ακόμη και σε ζώνες ασφαλείας, εσκεμμένα ή κατά λάθος.
«Αυτοί οι αετοί μπορούν να τα εντοπίσουν αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά και να τα εξουδετερώσουν», δήλωσε στο Reuters ο πτέραρχος Ζαν Κριστόφ Ζίμερμαν, προσθέτοντας ότι πήραν την ιδέα από την ολλανδική αστυνομία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η χρήση των αετών έχει πλεονεκτήματα έναντι των όπλων για την κατάρριψη των drones, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις πολυπληθών συγκεντρώσεων. Για να προετοιμαστούν τα αρπακτικά πτηνά, τοποθετήθηκαν πάνω σε drones, ενώ ήταν ακόμη σε αβγά, ενώ παρέμειναν εκεί τις πρώτες ημέρες μετά από την επώαση.
Πηγή: techit.gr
http://www.proelasi.org/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά