Χίος – Ένωση αποστράτων ΠΝ στο Αιγαίο

15178073_1016884645101001_4990632918214055009_n
Ένωση αποστράτων ΠΝ εκπροσωπείται πλέον στο Βόρειο Αιγαίο από τον Ναύαρχο ε.αΙωάννη Βορριά ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο Αίπος της Χίου που έγινε η μάχη για την απελευθέρωση της Χίου αλλά και στον Άγνωστο στρατιώτη την ημέρα του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Ο Ι. Βορριάς είναι γιος του ήρωα Στρατηγού Γ.Βορριά, Ο Ναύαρχος επέλεξε να είναι κοντά στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Χίο, για πρώτη φορά η Ένωση αποστράτων ΠΝ φέρει φόρο τιμής στην νήσο Χίο στους πεσόντες και εορτάζει πανηγυρικά την μέρα των ενόπλων δυνάμεων στις λειτουργίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χίου Ψαρών Οινουσσών Βάτου παγανιάς και πασών των Χιωτών Μάρκος ενώ πολύς κόσμος ακολούθησε μαζί με τα παλικάρια των ενόπλων δυνάμεων. Δεδομένου ότι η Σημαία του πολεμικού ναυτικού δεν υποστέλλει ποτέ η Ένωση αποστράτων ΠΝ δίνει το δίκο της μήνυμα στο Αιγαίο.
thumbnail_dscn6679-1
thumbnail_dscn6657
Δ.Μεσολογγίτης
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά