Εγκαίνια Ανακαινισμένων Νοσηλευτικών Πτερύγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Εγκαίνια Ανακαινισμένων Νοσηλευτικών Πτερύγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Βίτσας παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεώργιου Γιακουμάκη ΠΝ εγκαινίασε τις ανακαινισμένες Νοσηλευτικές Πτέρυγες 5Β και 4Δ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και τον χώρο υποδοχής ασθενοφόρων στην είσοδο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και το νέο αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας.  Στα εγκαίνια παρέστη ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.
Η ανακαινισμένη Νοσηλευτική Πτέρυγα 5Β προορίζεται κυρίως για νοσηλεία ασθενών των δύο παθολογικών καθώς και της νευρολογικής κλινικής του ΝΝΑ.  Η αναβάθμιση των υποδομών και η προσθήκη για πρώτη φορά δύο θαλάμων αρνητικής πίεσης για νοσηλεία βαρέως πασχόντων από λοιμώδη μεταδοτικά νοσήματα, συντελεί στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών.
Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών από τον Σεπτέμβριο του 2015 μετά την ανακαίνιση της Νοσηλευτικής Πτέρυγας 4Δ, λειτουργούν συνολικά 17 νέα εξωτερικά ιατρεία στα οποία πραγματοποιούνται εξετάσεις ασθενών, ειδικές διαγνωστικές αλλεργικές  δοκιμασίες, ειδικός εργαστηριακός καρδιολογικός και νευρολογικός έλεγχος καθώς και βραχεία νοσηλεία σε ρευματολογικούς και νευρολογικούς ασθενείς. Η λειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων 4Δ συντελεί στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών Υγείας του ΝΝΑ, αντικαταστάθηκε και ο αξονικός τομογράφος με νέο που παρέχει δυνατότητα ταχείας απεικόνισης σε συνδυασμό με σημαντική μείωση της ακτινοβολίας την οποία δέχεται ο ασθενής.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά