Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και σε περίοδο ειρήνης «παράγουν» ήρωες

«Δήλωση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σήμερα είναι η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που εορτάζει η Προστάτιδα Υπέρμαχος Στρατηγός. Θέλω να ευχηθώ σε όλους, στους Αρχηγούς, στους Στρατηγούς, στους Πτεράρχους, στους Ναυάρχους, στους Αξιωματικούς, στους Υπαξιωματικούς, στους Οπλίτες, στους Εθνοφύλακες και στους Εφέδρους χρόνια πολλά.

Να τους ευχαριστήσω, εκ μέρους του ελληνικού λαού, γιατί πράγματι σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης κρατούν υψηλό το ηθικό, προστατεύουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και σε περίοδο ειρήνης «παράγουν» ήρωες, που αποδεικνύουν την ιδιαιτερότητα του έργου των στελεχών μας, αλλά και γιατί προστατεύουν και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο με έργα τα οποία γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Αναγνωρίζεται πλέον από όλες τις φίλες και σύμμαχες χώρες η μεγάλη προσφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο θέμα του προσφυγικού.

Ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό τους, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει και να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τα στρατευμένα παιδιά, που στη διάρκεια της θητείας τους προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στα ιδανικά που πρεσβεύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, όταν βλέπω το λαό ενωμένο με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Χθες, όλοι οι πολίτες που βρέθηκαν εδώ, στην πλατεία Συντάγματος, αγκάλιασαν τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Μαζί θα προχωρήσουμε για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας».
 
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά