Εντυπωσίασε αλλά και …”Κατατρόμαξε” η Διμοιρία επιδείξεων της ΣΜΥ!

 
Εντυπωσιακή η Διμοιρία επιδείξεων της ΣΜΥ όπως και αναμενόταν άλλωστε …
Αλλά και «κατατρόμαξε» τους μη μυημένους που κατά εκατοντάδες παρακολουθούσαν τις εντυπωσιακές κινήσεις , τα παραγγέλματα και την συνοχή της Διμοιρίας!
dimioiria1
Ο λόγο οι πυροβολισμοί της διμοιρίας την ώρα που στη Σχολή επικρατούσε άκρα του τάφου σιωπή αφού όλους τους είχε συνεπάρει η Στρατιωτική Αρμονία των Κινήσεων των Σπουδαστών της ΣΜΥ! (ΦΩΤΟ)
p1020096
Μετά το αρχικό όμως ξάφνιασμα ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα με τα μικρά παιδιά να έχουν πάρει τα πάνω τους ! Μεγάλες στιγμές απο μεγάλους στην Ψυχή και στην Καρδιά ανθρώπους …Τα δάκρυα που έτρεχαν στα μάγουλα των Γονιών των Σπουδαστών έλεγαν πολλά …Μα πάρα πολλά !

http://policenet.gr/
veteranos.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά