Ο σέξι τσολιάς που μαγνήτισε τα βλέμματα των γυναικών στην παρέλαση

Η αλήθεια είναι , ότι στο σώμα των Ευζώνων, επιλέγονται οι καλύτεροι. Αγόρια ψηλά και γεροδεμένα. Πρόκειται για την crème de la crème των στρατιωτών.

Οι τσολιάδες φορούν την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία με τα τσαρούχια, τη φουστανέλα και το φέσι και καθήκον τους είναι να κάνουν εντύπωση όπου εμφανίζονται: Στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, τώρα και στην στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.
Καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι ο τσολιάς που στεκόταν αγέρωχος κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη δεν έλεγε να λείψει από τα πλάνα της ΕΡΤ και τις οθόνες μας. Ήδη ο νεαρός Εύζωνας έχει γίνει viral και η εικόνα του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

http://www.a-sports.gr/articles-126721/o-seksi-tsolia-pou-magnhtise-ta-blemmata-twn-gunaikwn-sthn-parelash.htm#.WBRgD7fJPIVShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά